Polévka | |
Bažantí vývar máslová zahradní zelenina, domácí houbová raviola |
|
Předkrm | |
Carpaccio z daňka – lanýžová majonéza, nakládané houby, podzimní salátové listy, opečená bagetka na másle |
|
Hlavní jídla | |
Pomalu pečená kančí krkovička, jalovcové červené zelí, kulaté bramborové knedlíčky |
|
Vykostěné zaječí stehno s anglickou slaninou, tradiční smetanová omáčka s tymiánem a brusinkami, máslové knedlíčky vařené v ubrousku |
|
Bažantí ragú s hříbky, máslovou podzimní zeleninou a čerstvé ručně krájené pappardelle |
|
Zvěřinový špíz nakládaný v jalovčinkách se slaninou a cibulí, pomerančová omáčka s brusinkami, opečené zámecké brambory |
|
Tournedos z jelení svíčkové vázané ve slanině, restované hříbky na bílém víně, krém z pečeného celeru, brambor a smetany |
|
Dezert | |
Domácí jablečný závin |
|